468 ad

Cum sa montezi o mana curenta Bendywood

Gepostet von am Jan 12, 2012 in Amenajari interioare, Scari / Mana curenta | Keine Kommentare

Cum sa montezi o mana curenta Bendywood

Suntem la Bucuresti. Impreuna cu o echipa de tamplari foarte priceputi montam o mana curenta cu lemnul special “Bendywood”.

Este vorba despre o balustrada din fier forjat de approximativ 30 de metri.  Casa are 3 Etaje si este foarte generos si frumos realizat. Va prezentam aici cateva poze in timpul montajului. Lemnul “Bendywood” are avantaj-ul ca poate fi indoit in stare rece. Este totusi un lemn masiv! Indoirea in fata locului inseamna un mare avantaj si economiseste foarte mult timp.

Pozele arata cum trebuie respectat comportamentul lemnului. Ca material natural trebuie respectate mai multe etape de lucru. Mai ales la curburi foarte stranse lemnul nu poate fi fortat. Rabdarea ne duce catre un rezultat foarte convingator. Vom arata poze si din rezultatul final.

 

Keine Kommentare

Trackbacks/Pingbacks

  1. Intretinere scari interioare din lemn – cum se face? | constructii24.ro - [...] timp, la scari interioare din lemn pot aparea mici deteriorari, ca trepte foarte uzate, trepte scartaitoare sau balustrade defecte. ...

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>