468 ad

Online-Shops/Magazine

Online-Shops/Magazine

Afacerea dumneavoastra se invarte in jurul instalatiilor interioare? Sau va aflati in cautarea unor solutii exclusive pentru clientii dumneavoastra exigenti?
Sau cautati produse neobisnuite pentru magazinul dumneavoastra on-line? Atunci noi suntem exact ceea ce cautati –  indiferent daca este vorba despre un magazin on-line sau despre un magazin local. Pentru ca avem nu numai idei corecte pentru amenajari interioare, dar va si oferim tot ceea ce aveti nevoie ca sa puteti face publicitate acestor lucruri.
Nimic nu este imposibil! Solutii complete, in loc de „doar“ produse.

Ceea ce este important la noi, in calitate de partener de incredere si importator elvetian, este faptul ca nu ne limitam la o anumita ramura a afacerilor. La noi exista practic aproape tot ceea ce isi doreste un retailer- si astfel tot ceea ce isi doreste clientul. Oferim piese individuale, dar si solutii complete pentru amenajarea spatiilor –  de la pardoseala perfecta pentru designerii de mobila, pana la obiecte, fie decorative sau utile, mici, dar fine. La noi sunt disponibile atat concepte generale la preturi favorabile, cat si produse fabricate individual care sunt pretentioase pentru clientii privati sau pentru afacerile clientilor. Toate piesele disponibile la noi sunt, in acelasi timp, moderne si elegante, simple si clasice sau functionale si originale. Fara indoiala ca la noi puteti gasi tot ce isi doreste  si solicita clientul. Daca ceva nu merge, atunci la noi te vei simti mai bine ca niciodata.

O colaborare cu noi va va aduce si multe avantaje. Cu ajutorul nostru, veti fi in masura sa puteti prezenta rapid concepte generale impresionante, chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti. Fara indoiala ca impreuna cu noi veti putea pune in aplicare dorintele si ideile foarte speciale ale clientilor. Trebuie numai sa puneti in aplicare, ceea ce isi imagineaza clientul- iar noi am transformat deja acest lucru pentru tine in realitate. Suntem bucurosi sa ne asumam si rolul de furmizori directi. – Clientul dumneavoastra va fi servit in magazinul on-line intotdeauna ireprosabil si primeste factura si pachetul in numele dumneavoastra.

Fie ca este vorba despre un retail sau despre un magazin on-line: acest lucru va promite nu numai clienti intotdeauna multumiti, dar si clienti pe care, cu siguranta, ii puteti recomanda mai departe si care vor reveni cu placere.

Nicio reclamatie, numai clienti fideli multumiti!
Pentru a putea aprecia ceea ce este realizabil si palpabil, va stam la dispozitie, bineinteles, in masura in care putem sa va fim de folos. De aceea nu numai ca va stam la dispozitie intotdeauna pentru intrebari si pentru a va indeplini dorintele, dar ne si ocupam sa va punem la dispozitie mijloacele de publicitate reprezentative si de cea mai inalta calitate, fotografii ale produselor si informatii mai mult decat suficiente in legatura cu produsele si solutiile noastre. Si: la noi totul este foarte exact si strict, in functie de masurile dorite. Astfel veti fi scutiti de clienti nemultumiti si de reclamatii obositoare. Cel mai bine este sa va formati clienti fideli multumiti.