468 ad

Referinte

De cand lucram cu produsele de la SC SILDAN Import Export SRL nu am primit nici un fel de reclamatie legate de calitatea lucrarilor realizate cu aceste produse.
Liviu Pop, Maritrans SRL, Gherla, Cluj

Calitate superioara, la randementul pret/calitate foarte bun. Serviciul technic la nivel foarte ridicat. O firma serioasa cu care merita sa lucrezi.
Csaba Szabo, Mobilis SRL, Targu Mures, Mures

Cooperam foarte bine cu firma SILDAN din anul 2008, acestia avand personal bine pregatit, material bune iar raportul calitate/pret este bun.
Marius Mitric, Luc-Star Prodimpex SRL, Sacele, Brasov

Silicoane si adezivi sunt esentiali pentru activitatea noastra. Produsele oferite de SILDAN indeplinesc standardele noastre foarte ridicate la 100%. Consilierea este foarte profesionista si suntem permanent informati despre evenimente curente sau stiri importante. Suntem foarte multumiti de firma SILDAN si o recomandam cu mare placere!
Christoph Peer, Neon & Sign SRL, Reghin, Mures

Produsele pe care le achizitionez de la SC SILDAN Import Export SRL au o calitate deosebita si nu am avut reclamatii in urma lucrarilor efectuate cu aceste produse.
Vasile Musei, Fero Consult SRL, Vatra Dornei, Suceava

Cu firma SILDAN colaboram de multa vreme, produsele lor sunt de cea mai bună calitate. Firma ”SILDAN” da dovada de promptitudine si seriozitate , ceea ce este foarte important pentru noi.
Alain Vigneau, Promobdecor SRL, Corunca, Mures

Partener de incredere, produse de incredere.
Alis Dobre, Ebac Tehnic SRL, Pitesti, Arges

Colaboram cu firma SILDAN de peste un an jumatate. Suntem mulţumiti de calitatea produselor ai a serviciilor. Folosind produse SILDAN nu am avut reclamatii de la clientii nostri.
Razvan Lixandru, Archwood Design 09 SRL, Cateasca, Arges

Conlucrarea cu firma Sc SILDAN Srl este benefica, suntem multumiti cu calitatea produselor furnizate. Deservirea cu produse este prompta.
Emeric Szucs, Movpunct Com SRL, Reghin, Mures

Produsele comercializate de catre SILDAN sunt de calitate inalta, exact de ceea ce au nevoie adevaratii profesionsti. Gama larga de culori, precum si raportul calitate/pret sunt doar cateva din beneficiile colaborarii.
Sandor Csiki, Pegazus SRL, Targu Mures, Mures

Suntem multumiti cu calitatea produselor comandate de la firma SC SILDAN Import Export SRL. Livrarea produselor este foarte rapida, conditiile de plata sunt optime . Ne bucuram pentru colaborare
Arpad Todor, Consensus Impex SRL, Cristuru-Secuiesc, Harghita

Colaboram cu SC SILDAN Import Export SRL de 2 (doi) ani, perioada in care nu am avut probleme de livrare si de calitate a produselor. Si personal ma numar printre clientii care au folosit produsele SC SILDAN Import Export SRL si sunt foarte multumit de aspectul si calitatea lor.
Marian Nicolae, Zonix Srl, Ludus, Mures

Prin aceasta cale doresc sa va multumesc pentru folia trimisa, este de calitate excelenta, a fost exact ce ne-am dorit (calitate/cantitate/pret). La urmatorul transport va contactam din nou pentru o alta comanda.
Annamaria Olah, Salvage Europe SRL, Sancraiu, Covasna

Colaborarea cu firma SILDAN tine de mult timp. Cu produsele furnizate sunt foarte multumiti. Consultanta lor si produsele speciale ne-au ajutat foarte mult in activitatea noastra.
Vasile Cotta, Mobelux SRL, Targu Mures

Suntem multumiti de colaborarea cu firma SILDAN, neavand probleme de calitate la produsele furnizate de dansii.
Danila Bucin, Bucin Mob SRL, Reghin , Mures