468 ad

Referinte

Folosesc Window 70 la lipit si etansat tubulatura tip ALP. Acesta inlocuieste cu succes adezivul de lipire specific pentru ALP. Impreuna cu banda de aluminiu rezolvă 100% etansarea la imbinari, astfel s-a rezolvat si o economie de material si timpul de manopera aferent.
Mircea Cioban, M & M Instal Systems SRL , Arad, Arad

Suntem multumiti de colaborarea cu firma SILDAN, neavand probleme de calitate la produsele furnizate de dansii.
Danila Bucin, Bucin Mob SRL, Reghin , Mures

De cand lucram cu produsele de la SC SILDAN Import Export SRL nu am primit nici un fel de reclamatie legate de calitatea lucrarilor realizate cu aceste produse.
Liviu Pop, Maritrans SRL, Gherla, Cluj

Calitate superioara, la randementul pret/calitate foarte bun. Serviciul technic la nivel foarte ridicat. O firma serioasa cu care merita sa lucrezi.
Csaba Szabo, Mobilis SRL, Targu Mures, Mures

Firma noastra ,Alfa Contact Srl, Arad,este mulţumita de produsele folosite, de calitatea lor de la firma SILDAN. Recomandam cu incredere produsele firmei cum ar fi: spuma de iarna si de vara, power EVT, silicoanele,pistol spuma, chiţuri pentru lemn, solutii de curatat etc.
Gheorghe Neculaes, Alfa Contact SRL, Arad, Arad

Partener de incredere, produse de incredere.
Alis Dobre, Ebac Tehnic SRL, Pitesti, Arges

Suntem multumiti de calitatea produsului achizitionat de la societatea SC SILDAN Import Export SRL. Este un produs potrivit necesitatilor noastre. Suprafata acoperita cu placi Multi-Tile este usor de curatat, intretinut, nu necesitata ingrijire speciala.
Anca Bibu, ICIM SA, Ploiesti, Prahova

Conlucrarea cu firma Sc SILDAN Srl este benefica, suntem multumiti cu calitatea produselor furnizate. Deservirea cu produse este prompta.
Emeric Szucs, Movpunct Com SRL, Reghin, Mures

Produsele pe care le achizitionez de la SC SILDAN Import Export SRL au o calitate deosebita si nu am avut reclamatii in urma lucrarilor efectuate cu aceste produse.
Vasile Musei, Fero Consult SRL, Vatra Dornei, Suceava

Colaboram cu firma SILDAN de peste un an jumatate. Suntem mulţumiti de calitatea produselor ai a serviciilor. Folosind produse SILDAN nu am avut reclamatii de la clientii nostri.
Razvan Lixandru, Archwood Design 09 SRL, Cateasca, Arges

Produsele comercializate de catre SILDAN sunt de calitate inalta, exact de ceea ce au nevoie adevaratii profesionsti. Gama larga de culori, precum si raportul calitate/pret sunt doar cateva din beneficiile colaborarii.
Sandor Csiki, Pegazus SRL, Targu Mures, Mures

Prin aceasta cale doresc sa va multumesc pentru folia trimisa, este de calitate excelenta, a fost exact ce ne-am dorit (calitate/cantitate/pret). La urmatorul transport va contactam din nou pentru o alta comanda.
Annamaria Olah, Salvage Europe SRL, Sancraiu, Covasna

Colaboram cu SC SILDAN Import Export SRL de 2 (doi) ani, perioada in care nu am avut probleme de livrare si de calitate a produselor. Si personal ma numar printre clientii care au folosit produsele SC SILDAN Import Export SRL si sunt foarte multumit de aspectul si calitatea lor.
Marian Nicolae, Zonix Srl, Ludus, Mures

Cooperam foarte bine cu firma SILDAN din anul 2008, acestia avand personal bine pregatit, material bune iar raportul calitate/pret este bun.
Marius Mitric, Luc-Star Prodimpex SRL, Sacele, Brasov

Societatea Arca Mosaico recomanda calduros produsul societatii Sildan*Power Klebfix* tuturor specialistilor din domeniul prelucrarii a pietrelor si a rocilor naturale. Adezivul este excelent pentru fixarea, lipirea si chiar chituirea pietrelor naturale. Are o stabilitate dimensional foarte buna si o rezistenta la incarcatura deosebita. Pentru sporirea aplicarii adezivului Power Klebfix societatea Arca Mosaico va recomandă pistoalele EVT caracteristica lor principal fiind robustetea si calitatea materialelor din care este alcatuit.
Califano Patrik, Arca Mosaico SRL, Arad, Arad